söndag 29 november 2009

Tänker på helgen och ler

Kröp precis ner under täcket efter en lång helg.
Kör en liten summering utav helgen eftersom jag är dålig på att lägga in inlägg.

I fredags var jag som sagt på AW med några från jobbet (Sara, Pelle, Victor & Niklas), vi började kvällen på Helenes på Fridhemsplan med god öl och lite käka och drog sedan vidare till Harry B James. Där satt vi och höll låda med roliga detaljer om folk och mer öl. Efter att ha känt oss mätta på Pudelrock och billig öl så hamnade vi på Casino Cosmopol. För att förtydliga så var detta en av de andra i sällskapets ide, där gick vi omkring och jag kände mig lite som en bluff.. Jaja det var en upplevelse. Kvällen slutade på Burger King.



Lördagen så sov jag ut och sedan begav sig jag och Adde in till city för att kolla lite butiker, Käka middag och sedan se New Moon på bio.
Fick med mig ett par riktigt snygga boots hem som jag dreglat över sedan ett tag tillbaka.


Dagen har jag börjat med att gå och träna för första gången på 2 veckor, kändes tungt att komma igång igen efter så lång tid och sjukdom. Tog mig igenom timmen med crosstrainer och gymmande och kunde inte ha känts skönare efteråt. Skyndade sedan mig hem till min syster Linnea och gosungarna och julbakade stört goda lussebullar med mandelmassa smör och russin. To die for!
Busade sedan med ungarna en massa och hade mys.
En stor grej hände idag dock när jag var där, Fabian som är ca 1,5 år sa för första gången mitt namn (eller ngt som ska likna mitt namn). Värmde i hjärtat att höra den lille ropa "lila, lida" och veta att det var mig han ville ha uppmärksamheten ifrån..


För att förtydliga så har jag hållit igen så gott jag kunnat hela helgen för att spara till Paris. Fredagen blev det endast 2 öl, lördagen blev jag bjuden på allt utom skor och mysa med sötnosarna kostar bara kärlek.

2 kommentarer:

  1. alltså den bilden var fantastisk. vilken kväll! Har alltid lika kul med dig dockan. Skorna var fab. Var ifrån?

    SvaraRadera
  2. Det var inget nådigt utlåtande från ditt unga sällskap:
    "lidad, lida" Inte tycker jag att det är riktigt så hemskt att umgås med dig ;)

    SvaraRadera