söndag 15 november 2009

Paris 2eme jour


Gårdagens inlägg kommer nu då det har varit stora problem med internet.

Nu har jag vaknat och ska ta mig an tredje dagen i Paris.
Hade problem med internet och kunde inte lägga upp från igår men det kommer nu.

Gårdagens timmar var helt totalt maxade med innehåll. Aldrig varit så slut i kropp och huvud av intryck och massor och massor av spatserande.
Vi tog tåget in till stan och promenerade runt i Montmartre i massa härliga butiker, gjorde ett as bra kap på en super fin kappa i 20-tals anda som tydligen var "createur".
Vi promenerade även längs Pigall och det var en aningen uppseendeväckande syn.
Till lslut tog vi oss upp till trapporna vid Sacré Coeur och satte oss på trappan i den ljumna värmen med solen i ansiktet. Herregud vad vackert, bland de finaste jag upplevt.

Vi tog och sedan ner till ett café och fikade crepes och kaffe och pratade om livet.
Sist men inte minst av dagen så tog vi oss till La Tour Effeil och skådade hennes storhet och promeranderade genom Qua rtiers Latins och kikade in i butiker.

Vi återhämtade oss hemma ngn timme med att dricka rödvin och äta mörk choklad och sedan skynda oss att sätta på och klänningarna och dra till en fransk restaurang i Saint Michel och åt fondue och raklette och drack rödvin med en massa kompisar till Emilia som var italienare. Det blir mycket ost och vin i Paris men det promenerar man bort väldigt snabbt. Vi avslutade kvällen på en club i området kring och trötta som få satte vi oss i en taxi och far hem vid 04.

Nu blir frukost och sedan massor av marknader, bla Europas största.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar