söndag 7 februari 2010

Ramla in och ut igen

Sitter och väntar i lägenheten på att tvätten ska bli klar. Vi får gå till en Laverie och tvätta våra kläder eftersom vi inte har maskin hemma. En maskin kostar € 3-4 och sedan får man betala för att torka kläderna.

Gårdagen var överraskande och trevlig. Jag hamnade inte i Marais pga vädret var dåligt. Vi bestämde oss istället för att kolla in Chatelet les Halles och området omkring. Jag fick med mig en super fin svart silkig skjorta hem som kom att bäras redan senare på kvällen samt en minneskortläsare.

Emilias spanska vän Gala fyllde år så vi var ett stort gäng som träffades på en restaurang vid namn "Ave Maria" vid Parmentier med Karibiskt mat och inredning. Super skönt ställe med bra priser, roliga drinkar och skönt folk. Dit ska vi gå igen.
Sedan drog vi vidare till en klubb som vi varit på tidigare "Tania" med skön stämning, bara vackra människor och svindyr öl. För en 33cl öl så får du punga ut € 10.

Vi trillade sedan in på efterfest med ett gäng fransmän i en lägenhet vid Champs Elysées. Där bjöds det på drinkar och den franska Pastis. Trötta hoppade vi in i en taxi vid 7 och sov sedan som små grisar till 3 idag.




1 kommentar:

  1. åh det ser så härligt ut! Du ser verkligen sjukt lycklig och nöjd ut :) snart ses vi love.

    SvaraRadera